Stoiximan Super League

«Πέρασε» από τα Γιάννενα η ΑΕΛ

Χάρη σε ένα γκολ του Ζίβκοβιτς από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η ΑΕΛ νίκησε στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 σε φιλικό ματς προετοιμασίας.

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με απευθείας κόρνερ του Ζίβκοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της Super Ligue 1 και Super League 2 αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερη για τον Αλέξη Μιχαήλ, καθώς ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΣ βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Μετά από εκατέρωθεν ευκαιρίες, στο 54’ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Περιστερίδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Γιαννίκης ξεκίνησε με τον Γιαννίκογλου στο τέρμα, τους Αποστολόπουλο, Πανουργιά, Ζιούλη, Μπουκουβάλα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σιόντη, Καρτάλη στον άξονα, τους Νικολιά, Ελευθεριάδη στα άκρα, τον Νάουμετς οργανωτή και τον Παμλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Λέο, Ράντοβατς, Λιάσος, Πήλιος, Γώγος, Ζώγκος, Παπαδόπουλος, Γροσδάνης, Βασιλάκης

Ο Πέτριτς, από την πλευρά του, είχε τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ στα στόπερ, τον Καρανίκα δεξιό μπακ-χαφ, τον Ζίβκοβιτς αριστερό, τους Φατιόν, Σεσέροβιτς στον άξονα, τον Μπούστος σε ελεύθερο ρόλο και τους Ντάουντα, Νούνιτς επιθετικό δίδυμο.

Για την ΑΕΛ μετά την ανάπαυλα αγωνίστηκαν και οι Γιάκος, Μόρας, Ρίστιτς, Μπέρτος, Γκόλιας, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Χαλάτσης, Φιλίποβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x