Super League 2

Πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επιτήρησης ο ΟΦΗ

Ευχάριστα νέα για τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επιτήρησης από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης.

Πέρασε το… τεστ η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα της Κρήτης ενημερώνει ότι πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επιτήρησης από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ


Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει γνωστό ότι το Πρωτοβάθμιο Οργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ ενημέρωσε και επίσημα την ομάδα μας, ότι πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία της επιτήρησης.

Με συντονισμένη προσπάθεια όλο το τελευταίο διάστημα και με χρήματα που διέθεσαν για αυτό το σκοπό επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, αλλά και μέτοχοι της ομάδας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τακτοποίησε όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να έχει τις προυποθέσεις για να περάσει με επιτυχία τον πρώτο βαθμό αδειοδότησης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τους επιχειρηματίες που βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η υπόθεση.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προιστάμενο λογιστηρίου, Μανόλη Βασιλάκη, για την άψογη καθοδήγηση και όλες τις ενέργειες που έγιναν για να καταθέσει η ΠΑΕ ένα πλήρη φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x