Ιταλία

Πέρεθ: «Η Μπαρτσελόνα μού στέρησε το όνειρο χωρίς λόγο»

Την πικρία του για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Κάρλες Πέρεθ.

Τα συναισθήματά του για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο Κάρλες Πέρεθ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρόμα.

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στην «Mundo Deportivo», στην οποία υπογράμμισε ότι κάποιοι του στέρησαν το όνειρο να καθιερωθεί στους Καταλανούς και αποχώρησε χωρίς κανέναν λόγο από την ομάδα.

«Είμαι στεναχωρημένος για τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Πιστεύω ότι δεν μου συμπεριφέρθηκαν καλά στο τέλος, αλλά είμαι ευγνώμον για όσα έζησα στην Μπαρτσελόνα. Είμαι ένας άνθρωπος που έδωσε ό,τι είχε στους «μπλαουγκράνα» από όταν ήμουν παιδί. Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην πρώτη ομάδα και το κατάφερα αυτό. Μόλις το κατάφερα όμως με έδιωξαν χωρίς κανένα λόγο, ειδικά με τις εμφανίσεις που είχα πραγματοποιήσει. Μιλάνε πολύ για την ακαδημία, αλλά στο τέλος κάνουν το αντίθετο. Τέλος πάντως, δεν βλέπω την Μπάρτσα με κακό μάτι, τους ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μου άρεσε έτσι όπως το χειρίστηκαν. Τίποτε άλλο. Πλέον έχω το μυαλό μου μόνο στη Ρόμα όπου αγωνίζομαι», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 22χρονος φορ.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x