Αγγλία

Περίμεναν στη γωνία τον Μουρίνιο για… εκδίκηση!(σκίτσο)

Τεράστια συντριβή υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι και πολλοί παίκτες των Λονδρέζων χαμογελούν με ικανοποίηση λόγω της εκδίκησης που πήραν από τον πρώην προπονητή τους.

Κακήν κακώς αποχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρυσι από την Τσέλσι, αφού οι Λονδρέζοι έκαναν πραγματικά μια-δίχως προηγούμενο-απογοητευτική πορεία. Η σχέση του μάλιστα με πολλούς ποδοσφαιριστές των «μπλε» είχε χαλάσει για τα καλά, ενώ με άλλοι ένιωθαν, και λογικά, πλήρως παραγκωνισμένοι από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Χθες, ο Μουρίνιο αντιμετώπισε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πρώην του ομάδα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και υπέστη μια πραγματική συντριβή, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» διασύρθηκαν χάνοντας με 4-0.

Σίγουρα, πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι που δεν τα πήγαιναν καλά με τον πρώην προπονητή τους, πήραν μια μίνι εκδίκηση από την χθεσινή τους παρουσία και το νικηφόρο-εμφατικό αποτέλεσμα. Τα χέρια του από ικανοποίηση τρίβει και ο Αντόνιο Κόντε που είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να κάνει μια αρκετά πειστική εμφάνιση.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό σκίτσο:

?#Chelsea - #ManchesterUnited #?????? - #???????_??????? #CHEMUN #Conte #Mourinho

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης zezo cartoons (@zezocartoons) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x