Stoiximan Super League

Περιμένει ακόμα καλύτερο τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Μάρκο Σίλβα στους συνεργάτες του.

Σίγουρος πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δείχνει πως δεν επαναπαύεται μετά τις νίκες με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ και την εξαιρετική εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο η ομάδα του.

Όπως γράφει η εφημερίδα Goal, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πει στους συνεργάτες του πως περιμένει ακόμα καλύτερους τους Πειραιώτες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, για αυτό τον λόγο έχει ζητήσει από τους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες να δώσουν ακόμα περισσότερα στις προπονήσεις, αφού για όλους θα φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα και να δώσουν λύσεις σε εκείνον για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Παράλληλα, ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να δουλέψει περισσότερο σε αυτό το διάστημα στις στημένες φάσεις και στην κυκλοφορία της μπάλας, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ενισχυμένη σε αυτούς τους τομείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x