Champions League

Περιμένει… δυσκολίες στην κλήρωση ο Σπαλέτι

Με την Ρόμα να βρίσκεται στην κληρωτίδα για τα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Λουτσιάνο Σπαλέτι τόνισε πως οποιοσδήποτε αντίπαλος προκύψει, θα δυσκολέψει πολύ τους Ρωμαίους.

Η περσινή 3η θέση στη Serie A έδωσε στη Ρόμα το εισιτήριο για τα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο για να μπορέσει να «κουνήσει σεντόνι» φέτος στο «Ολύμπικο»,θα χρειαστεί να κάνει μια αγωνιστική υπέρβαση σε λίγες μέρες από τώρα.

«Θα μπορούσαν να υπάρξουν και καλύτεροι συνδυασμοί (σ.σ από τα χθεσινά αποτελέσματα του τρίτου προκριματικού γύρου), αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο σωστά από την αρχή. Πρέπει να έχουμε υπ’όψιν μας πως όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι μας είναι αρκετά δυνατοί, όμως χρειάζεται επίσης να πιστέψουμε πως μπορούμε να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το παλέψουμε, αν και θα είναι δυο δύσκολα παιχνίδια», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη «Gazzetta dello Sport».

Η Ρόμα θα μάθει τον αντίπαλο της το μεσιμέρι της Παρασκευής στη Νιόν. Υποψήφιοι αντίπαλοι της είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Βιγιαρεάλ, Πόρτο, Άγιαξ και Γκλάντμπαχ, αναμφίβολα «δυνατά» ονόματα και με ποιότητα, που μπορούν να βάλουν δύσκολα στους «τζιαλορόσι».

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x