Stoiximan Super League

Περιμένει επιστροφές ο Ίβιτς

Σχεδιάζοντας να κάνει δυναμικό φίνις στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ στρέφεται στο ματς με την Καλλονή και ο Βλάνταν Ίβιτς ελπίζει να έχει σύντομα στη διάθεσή του δύο επιπλέον παίκτες.

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία κοιτάζουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ ύστερα από την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που συνδυάστηκε με νίκη (3-0) στο ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο ύστερα από αρκετό καιρό και έδειξε ότι μπορεί ολοκληρώσει δυναμικά τη σεζόν και να φθάσει στους στόχους του. Αρχικά, να κλείσει θέση για τα play off και ενώ διαφορά επτά πόντων από τον Αστέρα, μετά και την ήττα των Αρκάδων από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια να πάρει το καλό εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η προσοχή στρέφεται από την Τρίτη (15/03) στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Καλλονή (20/03, 17:15). Οι παίκτες είχαν ρεπό τη Δευτέρα και η προετοιμασία για το ματς με τους νησιώτες θα ξεκινήσει σήμερα και θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες που θα μπορεί να υπολογίζει ο Βλάνταν Ίβιτς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Ζάιρο έχουν συμπληρώσει ενάμιση μήνα εκτός δράσης και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία να δει την κατάστασή τους και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή. Πιο πολλές έχει ο πρώτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x