Stoiximan Super League

Περιμένει για Μασούντ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός περιμένει στη γωνία για τον Σοτζέι Μασούντ, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς να αδειάσει θέση ξένου. Εξετάζονται λύσεις κοινοτικών. Προτάθηκε ο Χαμπιμπού για την επίθεση.

Περισσότερες από μία προσθήκες επιθυμεί να κάνει ο Παναθηναϊκός ως το τέλος της χειμερινής περιόδου έχοντας στραμμένη την προσοχή του στη μεσοεπιθετικού του ενίσχυση.

Η μη αποδέσμευση του Βίκτορ Ιμπάρμπο δένει τα χέρια των «πράσινων». Αν το θέμα είχε προχωρήσει, πιθανότατα θα είχε ήδη αποκτηθεί ο Σοτζέι Μασούντ ή όπως έλεγαν χθες στην ομάδα θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ που κατέληξε στον Ολυμπιακό. Η λύση του Ιρανού μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά είναι σε άμεση συνάρτηση με την προσπάθεια να απαλλαγούν στο «τριφύλλι» από τον Κολομβιανό.

Γι’ αυτό και όσο περνούν οι μέρες έρχονται και περισσότερο στο προσκήνιο επιλογές παικτών από την κοινοτική αγορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δουλεύει διαφορετικές περιπτώσεις ταυτόχρονα και θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή, καθώς όπως είπε και χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλές λύσεις προκύπτουν στο τέλος του «παραθύρου».

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε, σύμφωνα με τη SportDay, ο Χαμπίμπ Χαμπιμπού, ο 29χρονος Κεντροαφρικανός (με γαλλικό διαβατήριο) σέντερ φορ, που ανήκει ως το καλοκαίρι στη Ρεν. Φέτος δεν έχει παίξει καθόλου, ενώ από το 2014 που παίζει στην ομάδα είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Γκαζιαντέπ έχοντας 9 ματς δίχως να σκοράρει, ενώ παλαιότερα έπαιξε στο Βέλγιο με την Ζούλτε Βάρεγκεμ (76 συμμετοχές, 29 γκολ) και την Γάνδη (18 συμμετοχές, 12 γκολ).

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις, οι νέοι μνηστήρες του Ιμπάρμπο είναι η Φενέρμπαχτσε και η Μπολόνια, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο. Αντίθετα, ίσως και σήμερα να ολοκληρωθεί η αποδέσμευση του Ιβάν Ιβανόφ και σειρά θα πάρει ο Κρίστοφερ Σάμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x