Stoiximan Super League

Περιμένει και απαντά για το Κύπελλο ο Κοντονής

Καμία διάθεση να τοποθετηθεί για το τελεσίγραφο των FIFA-UEFA πριν το πάρει στα χέρια του δεν έχει ο Σταύρος Κοντονής. Αφού λάβει την επιστολή, ο υφυπουργός θα τοποθετηθεί για το θέμα του Κυπέλλου.

Στάση αναμονής προτίθεται να κρατήσει ο Σταύρος Κοντονής στο θέμα που προέκυψε με το τελεσίγραφο των FIFA-UEFA σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, οι δυο ομοσπονδίες έχουν συντάξει επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, με την οποία τον καλούν να ξεκινήσει ξανά τη διοργάνωση εντός δυο εβδομάδων, διαφορετικά θα τεθεί θέμα αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Ενώ λοιπόν η απόφαση πήρε και επίσημη μορφή με τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ, η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει φτάσει ακόμα στον Κοντονή. Μέχρι λοιπόν αυτό να συμβεί, ο υφυπουργός δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία σχολιασμού για ένα θέμα που έχει ενημερωθεί κι ο ίδιος από τα ΜΜΕ.

Γι’ αυτό θα περιμένει να πάρει στα χέρια του την επιστολή (πιθανότατα τη Δευτέρα) και να δει το ακριβές περιεχόμενό της και έπειτα, όπως διαρρέεται από το υπουργείο, θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x