Με μεγάλη δόση υπερβολής δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Krone» προαναγγέλλει κόλαση για την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Europa League παίρνοντας ως αφορμή τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Περιμένουν και οι φανατικοί του Παναθηναϊκού, οπότε μπορεί η Αούστρια να περιμένει την κόλαση της Αθήνας», αρχίζει το δημοσίευμα.

«Αστυνομικές δυνάμεις, δακρυγόνα, διακοπή του αγώνα… λέξεις κλειδιά από το ντέρμπι της Κυριακής. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε για άλλη μια φορά την πιο άσχημη πλευρά του, καθώς το ματς διακόπηκε στο 70ο λεπτό όταν η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για επεισόδια έξω από το γήπεδο. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και μόνο όταν καθάρισε η ατμόσφαιρα συνεχίστηκε το ματς. Μια γεύση για το τι περιμένει την Αούστρια την Πέμπτη», προσθέτουν οι Αυστριακοί.

Μιλούν, δε, για κινδύνους για τους εκδρομείς οπαδούς της Αούστρια, ακόμη και από οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Όμως δεν περιμένει μόνο αυτό στην κόλαση της Αθήνας. Οι οπαδοί της Αούστρια έχουν ήδη προειδοποιηθεί να είναι ουδέτεροι κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, να μη φορούν τα μοβ χρώματα της ομάδας τους εκτός γηπέδου κι ακόμη και να μην τραγουδούν συνθήματα στο δρόμο. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και αυτοί του Παναθηναϊκού, που διατηρούν στενούς δεσμούς με εκείνους της Ραπίντ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία τους στο ‘Χάναπι’ το 2011. Τώρα ίσως να πάνε οπαδοί της Ραπίντ στην Αθήνα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ