Γ' Εθνική

Περιμένει με αγωνία ο Άρης

Δεν συζητήθηκε στην ΕΠΟ το θέμα αναδιάρθρωσης λόγω του ότι ομάδες όπως ο ΟΦΗ ή η Νίκη Βόλου δεν έχουν δηλώσει επίσημα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν, γεγονός που κρατά σε… αναμμένα κάρβουνα τον Άρη.

Την επικύρωση των βαθμολογιών σε Superleague και Football League περιμένει η ΕΠΟ πριν λάβει οριστικές αποφάσεις σχετικά με ομάδες που ελπίζουν να ευνοηθούν σε περίπτωση αναδιάρθρωσης.

Πρακτικά, το θέμα αφορά τους συλλόγους που πήραν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μεταξύ αυτών και ο Άρης ο οποίος είναι άμεσα ενδιαφερόμενος, σε συνάρτηση με την τύχη που θα έχουν εκείνες που αποχώρησαν από τη Superleague.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον ΟΦΗ ή Νίκη Βόλου βρεθούν στη Γ’ Εθνική, υπάρχει το αίτημα οι θέσεις τους στη Football League να καλυφθούν μέσω μπαράζ των… επιλαχόντων της αμέσως παρακάτω κατηγορίες.

Επί της ουσίας όμως, το θέμα δεν συζητήθηκε στην ΕΠΟ η οποία θα περιμένει την επικύρωση των βαθμολογιών πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση. Κατά συνέπεια, τόσο ο Άρης, όσο και άλλες ομάδες είναι αναγκασμένες να αναμένουν στη… γωνία με αγωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x