Stoiximan Super League

Περιμένει Νάπολι για Ράφαελ ο Παναθηναϊκός

Ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση γκολκίπερ που θα πάρει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκού. Πρώτος στόχος ο Ράφαελ, μέσα στο Δεκέμβριο απαντά η Νάπολι. Ποιοι παίκτες είναι στην έξοδο.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τερματοφύλακα. Και μάλιστα όχι «συμπλήρωμα» του Λουκ Στιλ, αλλά κάποιον που θα προορίζεται για βασικός σε βάθος τριετίας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στραφεί σχεδόν αποκλειστικά στην ιταλική αγορά (που έχει παράδοση στους πορτιέρε) για να βρει τον ιδανικό. Η λύση του Στέφανο Σορεντίνο απορρίφθηκε λόγω ηλικίας (37) και ο διακαής του πόθος είναι ο Ράφαελ Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος είναι σε εξαιρετική ηλικία, 26 ετών, διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο και το συμβόλαιό του με τη Νάπολι λήγει το 2018. Κρούση από τον Ιταλό προπονητή για τον παίκτη είχε γίνει και το καλοκαίρι, αλλά το θέμα δεν προχώρησε και πλέον αναθερμάνθηκε. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, έχει διαμηνύσει στον Στραματσόνι πως θα του απαντήσει για τον Ράφαελ το Δεκέμβριο.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να αποκτήσει τον Ράφαελ δανεικό με οψιόν αγοράς και όχι απλώς δανεικό, ενώ ο Στιλ θα αποτελεί εναλλακτική λύση. Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός για να κριθεί από την πορεία του αν έχει θέση στην ομάδα. Ασφαλώς εξετάζονται κι άλλες λύσεις για τη θέση του γκολκίπερ, όπως του Γκάμπριελ της Μίλαν, ωστόσο δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του αμυντικού χαφ, η λύση του Αφρίγε Άκουα της Τορίνο δεν απασχολεί σοβαρά, καθότι πρόκειται για παίκτη που δεν είναι καθαρό «6άρι» αλλά περισσότερο «8άρι».

Ασφαλώς το Γενάρη θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Θα γίνουν νέες συζητήσεις με τους Βέμερ και Ταυλαρίδη μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή για την αποδέσμευσή τους, ενώ είναι πολύ πιθανή και η αποχώρηση των Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμου και Μαρινάκη που δεν φαίνεται να είναι στα βασικά πλάνα του Στραματσόνι. Υπάρχει, δε, σκέψη να δοθούν δανεικοί κάποιοι από τους πιτσιρικάδες της ομάδας (π.χ. Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Ευαγγέλου) για να πάρουν συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x