Stoiximan Super League

Περιμένει Σαμπά, αποφασίζει για Τσιντώτα ο Παναθηναϊκός

Ημέρες μεταγραφικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό. Την απάντηση του Σαμπά στην τελική πρόταση περιμένουν οι «πράσινοι», «παράθυρο» για Σίλντενφελντ. Αποφασίζουν για Τσιντώτα. Τι «παίζει» με Εμποκού.

Δύο με τρεις μεταγραφές πρόκειται να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι την Τετάρτη, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Πιο προχωρημένη όλων είναι η υπόθεση του στόπερ, με τον Κρίστοφερ Σαμπά να είναι προ των πυλών. Ο Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο αμυντικός ήρθε προχθές στην Αθήνα, συμφώνησε στις 350.000 ευρώ για 1+1 χρόνια, αλλά προέκυψε διαφωνία στα μπόνους κι αναχώρησε για να σκεφτεί την τελική πρόταση του «τριφυλλιού». Λογικά σήμερα θα απαντήσει και υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το «ναι», κάτι που αν συμβεί θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές.

Η περίπτωση Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν έχει βγει από το «κάδρο». Φημολογείται πως ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για να κινήσει τις διαδικασίες επιστροφής του, ωστόσο στην παρούσα φάση ο Σαμπά είναι σε πρώτο πλάνο.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός, ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να βρει άκρη με την Κιέβο για την απόκτηση του Πολ Ζοσέ Εμποκού με τη μορφή δανεισμού, τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κονγκολέζο με βελγικό διαβατήριο μεσοεπιθετικό.

Τέλος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για γκολκίπερ, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να είναι στα υπόψη. Ο 23χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν υπολογίζεται και δεν ανανεώνει. Εφόσον ο Αντρέα Στραματσόνι ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του και οι Βοιωτοί δεν προβάλουν απαιτήσεις, η μεταγραφή θα γίνει και ο Τσιντώτας θα αποτελεί μαζί με τον Στέφανο Κοτσόλη την εναλλακτική λύση πίσω από τον Λουκ Στιλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x