Stoiximan Super League

Περιμένοντας να φύγει ο Ιμπάρμπο

Την αποχώρηση του Ιμπάρμπο, που οδεύει προς Κίνα, περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Μασούντ και Ανσαριφάρντ σε πρώτο πλάνο, δύσκολη η περίπτωση Βιάτρι. Τελειώνει ο Λεντέσμα.

Ως μάννα εξ ουρανού έρχεται η Ουχάν Ζαλ για τον Παναθηναϊκό. Η κινεζική ομάδα φέρεται να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στην Κάλιαρι για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο, αφού θα ξεφορτωθούν ένα τεράστιο συμβόλαιο, αλλά θα αδειάσει και μια θέση ξένου. Μάλιστα, ο ατζέντης του Κολομβιανού, Ρικάρντο Καλέρι, αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και να ζητήσει τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού, μιας και ο Ιμπάρμπο έχει δοθεί δανεικός από την Κάλιαρι ως το τέλος της σεζόν.

Εφόσον ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός θα είναι διπλά κερδισμένος, καθώς αφενός μεν θα εξοικονομήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό που βάρυνε τον προϋπολογισμό και αφετέρου θα αδειάσει μια θέση ξένου, που θα διευκολύνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό (Βιγιαφάνιες, Μολέντο και Μπουμάλ μένουν σίγουρα και ο Γουακάσο είναι πολύ πιθανό να παραμείνει επίσης καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2019 και είναι δύσκολο να το σπάσει χωρίς να αποζημιωθεί). Οι Σοτζέι Μασούντ και Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου είναι ψηλά στη λίστα για τις θέσεις του δεκαριού και του σέντερ φορ, αλλά προτεραιότητα αποτελεί το «δεκάρι». Σύμφωνα με το Goal έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με τον Πανιώνιο για τον Ιρανό, που μπορεί να αποκτηθεί με σχετικά μικρό κόστος (250.000 ευρώ).

Όσον αφορά στην επίθεση, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Λούκας Βιάτρι, ο 29χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, που όμως έχει συμβόλαιο με την Εστουντιάντες και αρκετά υψηλό κασέ.

Στον Παναθηναϊκό ρίχνουν ματιές στην αγορά και για στόπερ, εφόσον αποχωρήσουν Σάμπα και Ιβανόφ, αλλά και λόγω της αβεβαιότητας για την κατάσταση του Τελάντερ.

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις, ο πρώτος που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Κριστιάν Λεντέσμα, που δεν θέλει και ο ίδιος να παραμείνει και δεν θα προβάλει απαιτήσεις. Ήδη η Πεσκάρα λέγεται πως θέλει να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x