Stoiximan Super League

Περιμένοντας να μάθουν... αντίπαλο στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο με διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Πάουλο Μπέντο, αλλά επέστρεψαν το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στου Ρέντη.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το παρών στην απογευματινή προπόνηση έδωσαν και πολλοί από τους διεθνείς, οι οποίοι πάντως έκαναν αποθεραπεία.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκίνησαν με την προπόνηση της Δευτέρας την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι, αλλά το οξύμωρο είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” δε γνωρίζουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους. Αυτό διότι κανείς αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να προβλέψει, αν θα γίνουν παιχνίδια πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη για να δούμε αν θα γίνουν τα ματς. Αν υπάρξει απόφαση να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής τότε ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Πλατανιά.

Σε αντίθετη περίπτωση όμως το επόμενο επίσημο παιχνίδι των “ερυθρόλευκων” δε θα είναι για εγχώρια διοργάνωση αλλά για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο λόγος για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τη Γιούνγκ Μπόις, που είναι προγραμματισμένος να γίνει σε δέκα μέρες (στις 24 Νοεμβρίου) στο “Καραϊσκάκη”. Ένα ματς που είναι καθοριστικό για τον Ολυμπιακό, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι ξεκίνησε προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς να γνωρίζει πότε θ΄ αγωνιστεί και για ποια διοργάνωση θα είναι το ματς.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν τελικά δε γίνουν παιχνίδια πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στην ελβετική ομάδα χωρίς να έχει παίξει επίσημο ματς σχεδόν τρεις εβδομάδες. Θα είναι κι αυτό ένα μειονέκτημα για την ομάδα του Πειραιά, ένα πρόβλημα στο οποίο δεν μπορεί να βρει λύση ο Πάουλο Μπέντο. Στο μεγάλο λιμάνι είναι εν αναμονή των εξελίξεων, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει απόφαση για συνέχιση των πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x