Stoiximan Super League

Περιμένοντας το «ναι» του Εσιέν

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την έκβαση της υπόθεσης του Μίκαελ Εσιέν, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Θετικά σημάδια για Λιζόν και Αμπέντ.

Καθημερινές είναι οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Μίκαελ Εσιέν και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να έχει μιλήσει με τον Γκανέζο μέσο και του έχει αναλύσει το πρότζεκτ της ομάδας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν πάλι έναν από τους δύο παράγοντες του «τριφυλλιού» να έχει συναντηθεί με τον διεθνή άσο και του εξέφρασε την επιθυμία να τον φέρουν άμεσα στην ομάδα.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Ελλάδα και θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη. Έχουμε νέα ταλαντούχα παιδιά, αλλά χρειαζόμαστε κι έμπειρους με νοοτροπία νικητή», ήταν το πρώτο μήνυμα και πρόσθεσαν: «Είσαι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και θα είσαι ο ηγέτης μας. Χρειάζεται η παρουσία ενός παίκτης, όπως εσύ, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια».

Από την πλευρά του, ο 32χρονος χαφ παρουσιάστηκε κολακευμένος από τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ που συναντήθηκε μαζί του και οι συζητήσεις για το οικονομικό αφορούν διετές συμβόλαιο συνεργασίας που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Εσιέν παίζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα παίξει στην Ευρώπη (Champions League ή Europa League) και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν. Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ανακοινωθεί αυτή η μεγάλη μεταγραφή για το «τριφύλλι».

Πλησιάζει και ο Λιζόν

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για την περίπτωση του Ρούμπεν Λιζόν, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρέντα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση του Ολλανδού μπακ-χαφ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Γιάννη Αναστασίου που γνωρίζει από τον «Αίαντα».

Την ίδια ώρα, στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται αισιόδοξοι και για το ζήτημα του Μεχντί Αμπέντ, αφού υπάρχουν θετικά σημάδια στις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει με τη διοίκηση της Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x