Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά για το ραντεβού των μεγάλων

Την απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αν και πότε θα γίνει η συνάντηση με Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη, περιμένει ο Σταύρος Κοντονής.

Όλα παραμένουν ανοιχτά στο θέμα της συνάντησης που έχει συγκαλέσει ο Σταύρος Κοντονής με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Ο υφυπουργός περιμένει την απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ραντεβού, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μαρινάκης βρισκόταν μέχρι χθες στην Αγγλία και πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα απαντήσει στον κ. Κοντονή, αν και μέχρι χθες βράδυ από τον Ολυμπιακό έλεγαν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόσκληση.

Σύμφωνα με πηγές από το υφυπουργείο Αθλητισμού οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του κ. Κοντονή και θα είναι παρόντες, όταν αυτό το μεγάλο ραντεβού «φιξαριστεί». Πάντως από τον Παναθηναικό δεν επιβεβαιώνεται η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να δώσει το παρών.

Εφόσον ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνηθεί να πάει στη συνάντηση, τότε τα πράγματα αλλάζουν και δύσκολα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού.

Όσο για το αντικείμενο της συζήτησης, αν τελικά γίνει, θα αφορά σε άμεσες αποφάσεις και δράσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα και να αρχίσει με άλλους όρους η επόμενη.

Φημολογείται πως ο κ. Κοντονής θα ρίξει στο τραπέζι την προώθηση ενός ανθρώπου κοινής υποδοχής για την προεδρία της ΕΠΟ. Η τριάδα των ισχυρών ανδρών Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως επιθυμούν την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη (πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου), που θεωρούν πηγή του «κακού», ωστόσο είναι άγνωστο ποια στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός.

Είναι προφανές πως η συνάντηση του κ. Κοντονή με τους τέσσερις «μεγάλους» έχει επισκιάσει το προγραμματισμένο για σήμερα (16:00) ραντεβού στη Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x