Super League 2

Περιμένουν τα ευχάριστα στην ΑΕΚ

Βάσιμες προσδοκίες ότι προσεχώς θα μάθουν κι επίσημα τα ευχάριστα από το ΣτΕ έχουν στην ΑΕΚ. Η αποχώρηση του προέδρου (που δε θέλει ν’ αφήσει εκκρεμότητες) κάνει πιθανότατη την ανακοίνωση της απόφασης

Το απολύτως σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι δικαιώθηκε στο ΣτΕ για το θέμα του γηπέδου. Ότι έπεσαν στο κενό οι προσφυγές του Δήμου και των λίγων πολιτών για την «Αγιά-Σοφιά».

Επίσης απαραίτητο όμως για να προχωρήσουν οι διαδικασίες είναι και ν’ ανακοινωθεί η απόφαση. Ευτυχώς λοιπόν για την «Ένωση», αυτό φαίνεται πλέον να είναι θέμα χρόνου.

Όπως επιβεβαιώθηκε κι επίσημα την Τρίτη, ο πρόεδρος του Συμβουλίου αποχωρεί από τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι «η τακτική συνεδρίαση της Ολομελείας της 5ης Ιουνίου 2015 θα αρχίσει, εκτάκτως, στις 11.00 π.μ. Θα προηγηθεί, στις 9.30 π.μ. πανηγυρική συνεδρίαση επί τη αποχωρήσει του Προέδρου του Δικαστηρίου κ. Σωτηρίου Αλ. Ρίζου».

Επειδή λοιπόν είναι εκπεφρασμένη η πρόθεση του προέδρου να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες πριν αποχωρήσει και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση της ΑΕΚ, υπάρχει αισιοδοξία ότι άμεσα (ίσως και μέσα στην εβδομάδα) θ' ανακοινωθεί κι επίσημα η απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x