Euro 2024

Περιμένουν τα νέα για Ταχτσίδη-Πέτσο στην Εθνική

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και του Θανάση Πέτσου ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη.

Τρία προβλήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βοσνία, στο πλαίσιο της 4ης φάσης της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τα δύο, μάλιστα, από αυτά σημειώθηκαν χθες το βράδυ. Αρχικά ο Θανάσης Πέτσος ενώ ήταν να ξεκινήσει ως βασικός στο χθεσινό φιλικό με την Λευκορωσία, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Γιάννης Μανιάτης.

Σημαντικό πρόβλημα υπήρξε και με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και πονούσε αρκετά στον αστράγαλο.

Η κατάσταση και των δύο θα επανεκτιμηθεί εντός της ημέρας, ενώ οι λύσεις για τον Μίχαελ Σκίμπε περιορίζονται κι άλλο από τη στιγμή που ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τους Βόσνιους.

Η αποστολή αποτελείται από 22 άτομα και χωρίς τους δύο τερματοφύλακες, υπάρχουν 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή για αυτό το κρίσιμο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x