Stoiximan Super League

Περιορισμένο ροτέισον στην Πλατεία ο Μαρτίνς

Την επιστροφή κάποιων διεθνών περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να καταλήξει στις αποφάσεις του όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε ρυθμούς Super League αλλά και Champions League μπαίνει ξανά ο Ολυμπιακός, έπειτα από την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες ο Πανιώνιος, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψαν εκ νέου οι Έλληνες διεθνείς (Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Κούτρης και Τσιμίκας), όπως και οι Πορτογάλοι που είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα (Σα, Ποντένσε και Σεμέδο).

Κάτι ανάλογο θα συμβεί σήμερα και με τους υπόλοιπους (Ελαμπντελαουί, Καμαρά και Σουντανί), ενώ αναμένονται οι Ελ Αραμπί, Μεριά και Μάρκοβιτς. Το θετικό για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως οι περισσότεροι παίκτες του είχαν ολιγόλεπτες συμμετοχές σε αυτά τα ματς.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο κ. Μαρτίνς θα περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα αρκετών παικτών του, ώστε να καταλήξει στις αποφάσεις του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, έχοντας κατά νου και εκείνο που ακολουθεί με την Τότεναμ την ερχόμενη Τρίτη στο Λονδίνο για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x