Ιταλία

Περίπλοκη η κατάσταση του Μπερλουσκόνι, ίσως χρειαστεί επέμβαση

Τελικά τα νέα για την υγεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν είναι και τα καλύτερα. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Ιταλός έχει πρόβλημα σε μια βαλβίδα της καρδιάς του και πιθανότατα θα χρειαστεί επέμβαση.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε μπει εσπευσμένα χθες στο νοσοκομείο του Μιλάνου, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Οι εξετάσεις που είχε υποβληθεί έδειξαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι υγιέστατος. Ωστόσο, σήμερα από την Ιταλία έρχονται… δυσάρεστα νέα για τον πολιτικό και ιδιοκτήτη της Μίλαν.

Όπως αναφέρει η «gazzetta dello sport», ο Μπερλουσκόνι έχει πρόβλημα σε μια βαλβίδα της καρδιάς του και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί επέμβαση. Αυτό ανέφερε και ο γιατρός του, Δρ. Ζανγκρίλο, ωστόσο υποστήριξε πως η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Το πρόβλημα που έχει ο 80χρονος Ιταλός στην βαλβίδα, εμποδίζει την άντληση του αίματος στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό προς την καρδιά του. Αυτό πιθανότατα ήταν και ο λόγος που ο Μπερλουσκόνι εντοπίστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια.

Παράλληλα, το εν λόγω πρόβλημα είχε αντίκτυπο και στην αναπνοή του, αφού ο Σίλβιο μετά τις περασμένες εκλογές δεν μπορούσε να ανασάνει καλά. Ωστόσο, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στις στεφανιαίες αρτηρίες.

Μετά από όλα αυτά, η αποχώρηση του Μπερλουσκόνι από το νοσοκομείο «San Raffaele» αναμένεται να καθυστερήσει μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x