Γενικά

Πέρισιτς: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν...εγκληματικός»

Ο Ίβαν Πέρισιτς μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Εσθονίας, αφήνοντας παράλληλα "αιχμές" για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας.

Σε φιλικό την Τρίτη, η Κροατία φιλοξενήθηκε από την Εσθονία, με τους γηπεδούχους να κάνουν την έκπληξη και να επικρατούν με 3-0, ωστόσο ο τραυματισμός του Μάρκο Πιάτσα επισκίασε το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, καθώς ο μέσος της Γιουβέντους θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη του, ο Ίβαν Πέρισιτς δεν δίστασε να τα "χώσει" στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του που επέτρεψε να γίνει αγώνας σε έναν αγωνιστικό χώρο, τον οποίο χαρακτήρισε...εγκληματικό.

«Το γήπεδο στο οποίο αγωνιστήκαμε δεν αξίζει σε κανέναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δεν υπήρχε λόγος να οργανωθεί αυτό το παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν εγκληματικός, τραγικός. Θα πρότεινα στους ιθύνοντες της ομοσπονδίας μας να διαλέγουν πιο προσεκτικά τους αντιπάλους μας και τους αγωνιστικούς χώρους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάνουμε όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές, όπως έγινε με τον Πιάτσα», ανέφερε.

Επιμέλεια:Πάνος Βορβολάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x