Αγγλία

Περισσότερα από τους Κέιν και Λορίς ζητάει ο Μπάρκλει

Πιο ακριβοπληρωμένος και από τους Χάρι Κέιν και Ούγκο Λορίς ζητά να γίνει ο Ρος Μπάρκλεϊ με την μεταγραφή του στην Τότεναμ σύμφωνα με πληροφορίες από τα αγγλικά Μέσα.

Την επιθυμία του να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα, εξέφρασε στην διοίκηση της Τότεναμ ο Ρος Μπάρκλεϊ με βάση τελευταίες πληροφορίες από το «Νησί».

Αναλυτικότερα ο Άγγλος ζητά να πληρώνεται με 169.000 ευρώ την εβδομάδα , με περισσότερα δηλαδή χρήματα από όσα πληρώνεται ο Χάρι Κειν αλλά και ο Ουγκό Λορίς(περίπου 135.000 ευρώ εβδομαδιαίως).

Ένα τέτοιο σενάριο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την επίτευξη συμφωνίας, καθώς πέρα από την Έβερτον που αξιώνει ένα ποσό περίπου στα 56 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, τώρα και οι απαιτήσεις του ιδίου αποτελούν οικονομικό «αγκάθι» για τα «Σπιρούνια».

Ο μισθός που ζητά ο μέσος κρίνεται υπερβολικός αν αναλογιστεί κανείς πως ο Κέιν έχει αναδεχθεί δυο συνεχόμενες φορές πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Λορίς που είναι πρώτος τερματοφύλακας στην ομάδα θα παίρνουν λιγότερα.

Να σημειωθεί πως ο Μπάρκλεϊ έμεινε εκτός αποστολής από τον Ρόναλντ Κούμαν για τα παιχνίδια με Τβέντε και Γκένκ, κάτι που αποτελεί ένα σαφέστατο μήνυμα προς τον ίδιο ότι δεν υπολογίζεται πλέον στα «Ζαχαρωτά».

Έτσι λοιπόν η υπόθεσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, όμως για να γίνει η μεταγραφή στην δευτεραθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει αν ρίξει τις απαιτήσεις του.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x