Ιταλία

Το ματς στο οποίο οι θεατές ήταν περισσότεροι από τους τηλεθεατές!

Στην αναμέτρηση της Έμπολι με την Κιέβο Βερόνα οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν περισσότεροι από αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Έμπολι με την Κιέβο Βερόνα ήταν περισσότεροι από αυτούς που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Την Κυριακή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A, η Έμπολι φιλοξένησε στην Τοσκάνη την Κιέβο Βερόνα. Μόλις 7.105 θεατές (6.561 τα διαρκείας συν 544 εισιτήρια) βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα που είχε λίγες έως ελάχιστες φάσεις για να θυμάται κανείς μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τηλεθέασης που έδωσε στην δημοσιότητα το συνδρομητική πλατφόρμα «Sky Sports» που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A, το συγκεκριμένο ματς παρακολούθησαν μέσω του καναλιού που μετέδιδε το ματς λιγότεροι από όσους βρέθηκαν στο στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής! Οι δέκτες που ήταν συντονισμένοι στην εν λόγω μετάδοση ήταν 4.812 με μερίδιο 0,3%, αποτελώντας με διαφορά το λιγότερο δημοφιλές πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x