Αγγλία

Περιζήτητος ο Βερμάελεν

Ο Τόμας Βερμάελεν έχει μεγάλη πέραση στην ποδοσφαιρική πιάτσα, με τις Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ και Ίντερ να μάχονται για την απόκτηση του.

Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Ίντερ είναι τα απόλυτα φαβορί για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό, Τόμας Βερμάελεν. Ο στόπερ της Μπαρτσελόνα έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στην Ισπανία, αλλά πρόθεση του είναι να αποτελέσει παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα». Η ζήτηση για την περίπτωση του είναι μεγάλη και αποτελεί κοινό μυστικό πως αργά ή γρήγορα θα κουνήσει μαντήλι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Καταλανοί περιμένουν επίσημη πρόταση από τα «σφυριά», αφού ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Οι Άγγλοι αναμένεται να καταθέσουν επίσημη προσφορά μέσα στις επόμενες μέρες, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2015 δεν έρθουν σε συμφωνία με την Ίντερ και την Λίβερπουλ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ζητάει 12 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Βέλγο διεθνή, καθώς η έλευση του Σαμουέλ Ουμτιτί απο τη Λυών θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στην αμυντική γραμμή των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις με την ισπανική ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ αποτέλεσε ένα από τα «κλειδιά» της εθνικής Βελγίου στο φετινό Euro.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x