Αγγλία

Περιζήτητος στην Πρέμιερ Λιγκ ο Άσλεϊ Γιάνγκ

Μπορεί να μην έχει θέση στο βασικό αγωνιστικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η… μπογιά του Άσλεϊ Γιάνγκ φαίνεται να περνάει ακόμα.

Μπορεί να μην έχει θέση στο βασικό αγωνιστικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η… μπογιά του Άσλεϊ Γιάνγκ φαίνεται να περνάει ακόμα, αφού συνολικά πέντες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εξετάζουν την περίπτωση του!

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Άγγλου εξτρέμ (μετράει μόλις εννιά συμμετοχές φέτος, τις περισσότερες ως λύση από τον πάγκο) καθώς και το γεγονός πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» και μετά τον Ιανουάριο, δημιουργεί ερωτηματικά για τον Άσλεϊ Γιάνγκ.

Πάντως, ακόμα και αν εγκαταλείψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη», αφού για τον ίδιο ενδιαφέρον δείχνουν μέχρι στιγμής οι Μπέρνλι, Γουότφορντ, Σουόνσι, Έβερτον και Χαλ!

Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ εκπνέει σε 1,5 χρόνο και παρότι δύσκολα θα βρει σε κάποια απ’ τις συγκεκριμένες ομάδες συμβόλαιο με αποδοχές των 100.000 λιρών, ίσως ο Άσλεϊ Γιάνγκ να προτιμήσει κάποια «γενναία» μείωση, έχοντας όμως μεγαλύτερο αγωνιστικό ρόλο και χρόνο.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x