Αγγλία

Περνάει από… τεστ ο Μαρινάκης και κλείνει το deal με Νότιγχαμ!

Θέμα χρόνου το deal! Μέσα στη βδομάδα αναμένεται στο Λονδίνο ο Β. Μαρινάκης, προκειμένου να περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο της Football League και να γίνει το νέο αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η αντίστροφη μέτρηση, για να γίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το νέο αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ξεκίνησε!

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της Nοttingham Post, Πίτερ Τέιλορ, το οικονομικό deal έχει ολοκληρωθεί εδώ και έναν μήνα και το μόνο που μένει είναι η έγκριση από τη Football League.

Για αυτό, λοιπόν και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναμένεται μέσα στη βδομάδα να μεταβεί στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο της διοργανώτριας αρχής των τεσσάρων επαγγελματικών πρωταθλημάτων του Νησιού και κατόπιν, να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της ιστορικής βρετανικής ομάδας. Η τελευταία, να θυμίσουμε, σώθηκε στο... τσακ χθες (7/5), παραμένοντας στην Championship και την αμέσως επόμενη στιγμή, τόσο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού όσο και ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας του Απόστολου Βέλλιου, Φαουάζ Αλ Χασαουί, δήλωσαν πως το deal σύντομα θα ανακοινωθεί.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Μαρινάκης έχει μιλήσει ήδη με τον προπονητή της Φόρεστ, Μαρκ Γουόρμπαρτον, σχετικά με τον σχεδιασμό της νέα σεζόν, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η συμφωνία για να μπει το πλάνο σε εφαρμογή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x