Europa League

Πέτα ψηλά αητέ!

Ραντεβού με την ιστορία για την ΑΕΚ, η οποία με μπούσουλα την εμφάνιση στη Γαλλία, καλείται να κάνει την υπέρβαση στο «καυτό» ΟΑΚΑ και να αποκλείσει τη Σεντ Ετιέν. Πονοκεφαλιάζει για φορ ο Κετσπάγια.

Εμπρός αητέ!

Έχοντας καλή ψυχολογία από την πολύ καλή παρουσία της στο «Ζοφρουά Γκισάρ», τον κόσμο στο πλευρό της και κάβα το πάντα… ύπουλο 0-0 της Γαλλίας, η ΑΕΚ φιλοξενεί στις 21:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τη Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ, στοχεύοντας να πετύχει κάτι που δεν πίστευαν πολλοί μετά την κλήρωση της 15ης Ιουλίου, παίρνοντας το εισιτήριο για τα play off του Europa League.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και τέθηκε στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Δίλημμα Πέκχαρτ ή Μπακασέτας φαίνεται να έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια για την κορυφή της επίθεσης, ενώ εκτιμάται ότι ο Ούγκο Αλμέιδα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί από την αρχή.

Ντεμπούτο θα κάνει όπως φαίνεται και ο Πατίτο Ρονρίγκες, βοηθώντας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Ανέστης κάτω από τα δοκάρια και οι Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι και Γκάλο μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ο Σιμόες θα είναι δίπλα στον Γιόχανσον. Ο Βάργκας θα ξεκινήσει δεξιά και ο Μπαρμπόσα αριστερά, ενώ ο Μάνταλος θα είναι πίσω από το φουνταριστό που θα είναι είτε ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου ή ο Τσέχος.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Σεντ Ετιέν είναι: ο Ρουφιέ στο τέρμα, ο οποίος δεν χάνει με τίποτα παιχνίδι της γαλλικής ομάδας. Στην άμυνα οι Πολομά, Πογκμπά, Περέν και Τεοφίλ από τα αριστερά προς τα δεξιά. Νταμπό, Σελνάες, Λεμπουάν στο κέντρο. Ρου δεξιά, Χαμουμά αριστερά και ο Μπέριτς στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x