Αγγλία

«Πετάει το μπαλάκι» στη Ρεάλ ο Αζάρ

Την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως περιμένει ο επιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία διαμήνυσε στον Ζινεντίν Ζιντάν ότι θα πιέσει για την έξοδο.

Το φλερτ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Εντέν Αζάρ δείχνει να μην έχει «σβήσει» και μία εβδομάδα πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, όλα τα σενάρια φαντάζουν πιθανά.

Όπως σχετικά αναφέρει η «express», δεδομένου του ναυαγίου των Μαδριλένων στην υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ, η «βασίλισσα» θα κυνηγήσει έστω και την τελευταία στιγμή να κάνει το «μπαμ» με μία μεταγραφή επιθετικού.

Άλλωστε, τόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και ο Ζινεντίν Ζιντάν, έχουν εκδηλώσει αμφότεροι το θαυμασμό τους για τον Βέλγο επιθετικό και έχουν προσπαθήσει να τον φέρουν στη Μαδρίτη και στο παρελθόν.

Πιο πρόσφατο ενδιαφέρον των «μερένχες» ήταν τον Ιούνιο στην αρχή της περιόδου των μεταγραφών, όμως ο διεθνής άσος των «μπλε» είχε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο σε προπόνηση με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Μάλιστα, ο Αζάρ χρειάστηκε να χειρουργηθεί και να μείνει στα «πιτς» για του τουλάχιστον 1,5 μήνα. Φυσικά αυτή η εξέλιξη αποθάρρυνε την Ρεάλ, όμως πλέον ο 26χρονος Βέλγος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με τους Λονδρέζους και έχει πάρει χρόνο στα φιλικά της ομάδας, οπότε ουσιαστικά κλείνει ο ίδιος ο παίκτης το μάτι στη διοίκηση της Ρεάλ για να κινηθεί για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Αζάρ έχει επικοινωνήσει με τον «Ζιζού» και δήλωσε διατεθειμένος να πιέσει την Τσέλσι εφόσον όμως υπάρξει προσφορά.

Ο Αζάρ στα πέντε χρόνια στην Τσέλσι έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και η φετινή ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι σίγουρα μέσα στο παιχνίδι του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, ο Βέλγος φαίνεται να ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και αυτή δεν έχει άλλο όνομα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, πετάει το γάντι στη Ρεάλ και περιμένει εάν θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην μία εβδομάδα που απομένει.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x