Πορτογαλία

«Πέταγε φωτιές» η Σπόρτινγκ

Δε σταμάτησε να σκοράρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στη Μαρίτιμο, σαρώνοντας 5-0 την αντίπαλό της στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τη 17η αγωνιστική της Primeira Lega και έτσι ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή.

Η Σπόρτινγκ σάρωσε 5-0 στη Λισαβόνα τη Μαρίτιμο για τη 17η αγωνιστική της Primeira lega κα βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η Πόρτο που αγωνίζεται αργότερα το βράδυ και στα «λιοντάρια» σκέφτονται πως θα γίνει να χάσουν βαθμούς οι «δράκοι», ώστε να μείνουν μόνα τους στην πρώτη θέση, ενόψει της συνέχειας, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πορτογαλικά πρωταθλήματα στην ιστορία.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -10 από την προνομιούχο τετράδα και δυσκόλεψαν το έργο εξόδου τους στην Ευρώπη.

Τα «λιοντάρια» ήταν «καταιγιστικά» και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης, σκοράροντας με το χατ τρικ του Ντοστ και τα τέρματα των Μπράιαν Ρουίζ και Ακούνια.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Ριστόφσκι, Κοάτες, Αντρέ Πίντο, Φάμπιο Κοεντράο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μάρτινς (72' Μεντέιρος), Ποντένσε (63' Μπατάλια), Μπράιαν Ρουίζ (63' Ακούνια)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x