Stoiximan Super League

Πετράκης: «Αδικούμαστε από την ισοπαλία»

Τη νίκη άξιζε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Πλατανιά όπως δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης, προσθέτοντας ότι οι Χανιώτες είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Άδικο χαρακτήρισε για την ομάδα του το αποτέλεσμα της ισοπαλίας κόντρα στον Πλατανιά ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας ότι βάσει των ευκαιρίων στο ματς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα παιχνίδι που πραγματικά φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο. Έγινε προσπάθεια απ' όλους τους παίκτες που έπαιξαν. Ήταν ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ. Όλα αυτά έτσι δημιουργούν την εικόνα που είπα, ότι ήταν σπουδαίο ματς. Αν κάνουμε μία αποτίμηση του αγώνα, νομίζω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι άδικο για εμάς. Βάσει της εικόνας και των ευκαιριών δικαιούμασταν να το κερδίσουμε. Αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα, θα μας επιστραφεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι αρκεί να είμαστε με αυτή τη νοοτροπία και με αυτή τη στάση.

Συγχαρητήρια τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τον χαρακτήρα που έδειξαν και το πώς αντέδρασαν όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Αυτά είναι στοιχεία που ανεβάζουν το παιχνίδι της ομάδας, αρκεί να τα κατοχυρώσουμε και να τα κάνουμε κτήμα μας».

Για την εικόνα του αγώνα: «Εμείς νομίζω ότι κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες μέσω από συνεργασίες και παραγωγικό παιχνίδι. Τα τρία γκολ του Πλατανιά προήλθαν από στημένα. Το τρίτο γκολ έγινε από δικό μας στημένο. Αν θυμάμαι καλά, έκανε άλλη μία ευκαιρία σε ροή παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε άλλες ευκαιρίες. Αν δείτε τι ευκαιρίες κάναμε εμείς και με ποιον τρόπο, θα επιβεβαιωθεί αυτό που είπα, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Απέναντι σε μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ και είναι καλά οργανωμένη. Αυτό ενισχύει την εικόνα που είχαμε. Ο Πλατανιάς είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x