Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος από την ομάδα του αλλά όχι από το αποτέλεσμα έμεινε ο Γιάννης Πετράκης, όπως δήλωσε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την Ξάνθη.

Στην τύχη τα έριξε ο Γιάννης Πετράκης για την ήττα της ομάδα του από την Ξάνθη. Όπως υποστήριξε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο τύχη είχε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόσο της έλειπε σήμερα, ενώ ανέφερε πως παρότι οι Ηπειρώτες είχαν καλή εικόνα δεν πήραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες και ότι είναι καλά οργανωμένος αμυντικά και ότι η δουλειά μας από την αρχή θα ήταν πολύ δύσκολη.

Απέναντι σε αυτά τα δεδομένα, νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε καλά κατά διαστήματα. Κάναμε ευκαιρίες και δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για να κάνουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και επειδή η Ξάνθη είναι πολύ επικίνδυνη στις φάσεις που δημιουργεί και καταφέρνει και πετυχαίνει γκολ, αυτό το πληρώσαμε, ιδίως στο δεύτερο γκολ που είχε και δόση τύχης.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, όχι όμως με το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε την τύχη, σήμερα όχι. Το μυαλό μας από σήμερα είναι στο επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη με τον Πανιώνιο γιατί είναι και μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x