Κύπελλο Ελλάδας

Πετράκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Πετράκης.

Από ένα ημίχρονο είχαν Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό παιχνίδι σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννη Πετράκη.

Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο που μπορεί προκειμένου να φτάσει ψηλά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε, μείναμε στα Γιάννενα. Δεν είχε καμία σχέση η εικόνα που είχαμε επιθετικά με αυτό που θέλω εγώ. Δίκαια ο Πανιώνιος μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος με το πλάνο μας κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το τι δεν είχε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο:
«Δεν είχαμε ενέργεια, πίστη, δεν ήταν η νοοτροπία που θέλω εγώ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:
«Δεν κάνω ποτέ αναφορά στις απουσίες. Όποιος είναι στην ομάδα το αξίζει και είναι».

Για τις ενοχλήσεις του Ναδάλες:
«Ο Ναδάλες έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο. Θα μιλήσουμε με τον γιατρό να δούμε τι έχει. Παραπονέθηκε σήμερα για τις ενοχλήσεις».

Για το αν αποτελεί στόχος το Κύπελλο:
«Οτιδήποτε είναι μπροστά μας το βλέπουμε σαν σπουδαίο. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη προσπάθεια να φτάσουμε ψηλά και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x