Stoiximan Super League

Πετράκης: «Ένα επίπεδο πάνω ο Ολυμπιακός»

Στη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες απέδωσε τη συντριβή του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως δεν μπορούσαν να γίνουν ανταγωνιστικοί όπως πήγε το ματς και ξεκαθάρισε πως δε βιάζεται να απαντήσει στο αν θα μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα και πως αυτό θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σχόλια. Παίζαμε με ομάδα που ήταν ένα επίπεδο πάνω από εμάς και σε θέματα προσωπικότητας και μονομαχιών και σε όλα. Οι παίκτες μου, παρά την προσπάθεια, δεν θα μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.

Καταρχήν, η διαπίστωση είναι όπως την κάνατε. Θέλαμε ένα πιο καλό κλείσιμο της χρονιάς. Είναι δύσκολο να αλλάξουμε κάτι με ένα ματς. Δεν είναι ώρα για αποτίμηση. Όταν υπάρχει το καλό ή το κακό, υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες. Δεν βιάζομαι. Δεν παίρνω βιαστικές αποφάσεις. Με κάτι αρνητικό δεν τοποθετούμαι βιαστικά.

Με οκτώ αγωνιστικές μπορούμε να κάνουμε και λάθος. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Έχω τοποθετηθεί ξανά για μένα και το εάν θα συνεχίσω στον ΠΑΣ. Θα τελειώσει, πρώτα ο Θεός, το πρωτάθλημα και η χρονιά και μετά θα μιλήσω με όσους πρέπει και τον πρόεδρο και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x