Stoiximan Super League

Πετράκης: «Καθοριστικό το γκολ στη λήξη του ημιχρόνου»

Το γκολ του Πίτι θεώρησε καθοριστικό ο Γιάννης Πετράκης για τη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως έλεγχαν το ματς και δεν κινδύνευαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά το γκολ που δέχτηκαν δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε πίσω από την μπάλα και έδωσε το σύνθημα για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το γκολ που δεχτήκαμε στη λήξη του πρώτου μέρους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε το αποτέλεσμα για να μείνει κατηγορία. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας στο πρώτο μέρος, δεν κινδυνεύσαμε και, μέσα από την ικανότητα συγκεκριμένου παίκτη, "φάγαμε" ένα απίθανο και ωραίο γκολ. Στο δεύτερο μέρος από στημένη φάση δεχτήκαμε δεύτερο γκολ.

Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε όλη πίσω από την μπάλα. Κάναμε ευκαιρίες και, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Νομίζω και η Λαμία είχε μία- δύο προϋποθέσεις για ευκαιρία. Πλέον, το αφήνουμε πίσω και έχουμε το τελευταίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Λαμία που στην πρώτη της παρουσία στην πρώτη κατηγορία κατάφερε να παραμείνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x