Κύπελλο Ελλάδας

Πετράκης: «Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο»

Στη δυσκολία του έργου πρόκρισης του ΠΑΣ Γιάννινα στους «16» του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως και οι δύο ομάδες ήθελαν την πρόκριση και τη διεκδίκησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ εξήρε την ποιότητα των παικτών του Άρη, βασικών και αναπληρωματικών. Θεωρεί πως οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι, αλλά μετά την αποβολή του Καρανίκα οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι. Πιστεύει πως οι παίκτες που δε χρησιμοποιούνται τακτικά είναι χρήσιμοι και διευκρίνισε πως έχουν δημιουργήσει φάσεις στα τελευταία ματς της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ότι ήταν μια δύσκολη αποστολή για εμάς και θέλαμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας. Παίζαμε με μια ομάδα που ήθελε και αυτή να περάσει, επίσης ο Άρης που παρατάχθηκε με τα 9/11 να μην είναι οι βασικοί του Άρη στο πρωτάθλημα έδειξε ότι έχει βάθος και ποιότητα και μας δυσκόλεψε.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν πιο αποδοτικός και μας δυσκόλεψε. Μετά από την αποβολή και την αλλαγή τακτικής, ελέγξαμε το παιχνίδι και οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, παίρνοντας μια πολύ δύσκολη πρόκριση.

Επειδή θέλουμε να υπηρετούμε το καλό ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Άρης αξίζει να είναι στη Σούπερ Λίγκα και να πρωταγωνιστεί, εύχομαι να επιστρέψει. Σημασία έχει η προσέγγιση του παιχνιδιού, κάποια παιδιά απέδειξαν ότι είναι χρήσιμοι και έδειξαν ότι είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.

Με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη κάναμε ευκαιρίες, ενώ σήμερα είχαμε μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαμε καλές αποφάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x