Stoiximan Super League

Πετράκης: «Πολύ σπουδαία νίκη»

Στη σημασία που είχε η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Βέροιας στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που αναφέρθηκε και στο Κύπελλο, το οποίο ενδιαφέρει την ομάδα του.

Πολύ σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Βέροιας ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος ανέφερε πως ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά

«Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, μια πολύ καλή εικόνα, μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, που τη χρειαζόμασταν, απέναντι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αγωνιστικές. Κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε δημιουργία, ευκαιρίες, 2 δοκάρια, μπορούσαμε κι άλλο γκολ, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευκαιρίας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του», είπε αρχικά.

Για το γκολ του Κοζορώνη που έγινε ένας ακόμα παίκτης που σκοράρει κι αν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι δείγμα του ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πάει ψηλά: «Το ότι σκόραρε ο Βαλάντης είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Για να πας μπροστά, όμως, ως ομάδα υπάρχουν δεκάδες παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε άλλος ένας παίκτης μας, αλλά δεν λέει μόνο του κάτι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλη την ομάδα».

Για το κακό γήπεδο: «Δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω τι συμβαίνει. Απλώς δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι. Δεν το αναδεικνύω ως θέμα, γιατί αν αναδεικνύεις κάτι πρέπει και να το λύσεις. Θα τοποθετηθεί επίσημα η ομάδα, αν θα γίνει κάτι να επιδιορθωθεί».

Και για το κύπελλο που παίζει ο ΠΑΣ την Τρίτη με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, είναι καλή ευκαιρία να παίξουν παιδιά που τα πιστεύω, θα δοθεί χρόνος και σε άλλους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x