Stoiximan Super League

«Πετσοκομμένη» η πρόταση του ΟΠΑΠ

Περίπου τα μισά χρήματα από αυτά που εκτιμούσαν πρότεινε ο ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα για την χορηγία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σοκ για τους ανθρώπους της Σούπερ Λίγκας σχετικά με τα χρήματα που πρότεινε ο ΟΠΑΠ για την χορηγία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η τελική πρόταση του Οργανισμού έφτασε χθες στα γραφεία της Λίγκας και τα χρήματα που πρότεινε είναι πετσοκομμένα συγκριτικά με εκείνα που εκτιμούσαν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα LiveSport ο οργανισμός προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ για την χορηγία του πρωταθλήματος και άλλα 11 εκατομμύρια για τις διαφημίσεις στις φανέλες των 16 ομάδων.

Για να διαπιστώσετε τη μεγάλη διαφορά πρέπει να σας αναφέρουμε όμως τι περίμεναν οι άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας. Τι; Μια πρόταση η οποία συνολικά θα απέφερε περισσότερα από τριάντα (!) εκατομμύρια ευρώ.

Μια μεγάλη διαφορά η οποία -όπως εκτιμούν οι καλά γνώστες του θέματος- έχει να κάνει με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος η οποία έχει πληγεί ακόμη περισσότερο.

Η διοίκηση της Σούπερ Λίγκας με τον πρόεδρό της Γιώργο Μποροβήλο θα προσπαθήσει να έχει άλλη μια πρόταση με σαφώς περισσότερα χρήματα αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν θα μπορέσει να το πετύχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x