Stoiximan Super League

Πιάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό ο Φρέντμπεργκ

Χρέη αρχιπροπονητή στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναλάβει ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ το επόμενο διάστημα, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ξεκινάει πιλοτικά από σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά από σήμερα (01/11) συνεργασία στην Ακαδημία του με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ. Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον Δανό προπονητή θα έχει πιλοτικό χαρακτήρα σε πρώτη φάση. Ενώ το επόμενο διάστημα ο Φρέντμπεργκ αναμένεται να αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φρέντμπεργκ είναι… παλιός γνώριμος του Νίκου Νταμπίζα, αφού οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Όταν ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ δούλευε στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ομόνοιας και ο 37χρονος ήταν κόουτς στις Ακαδημίες του συλλόγου της Λευκωσίας.

Επίσης, από την προσεχή εβδομάδα, οι «πράσινοι» αναμένεται να αρχίσουν συνεργασία με παιδοψυχολόγο, που έχει ειδικότητα στην αθλητική ψυχολογία. Θέση που είχε μείνει κενή μετά την αποχώρησης της Μαρίας Ψυχουντάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλα αυτές οι κινήσεις εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό που «τρέχει» από το καλοκαίρι για τη λειτουργία της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x