Euro 2024

Πιάνιτς: «Να μη χάσουμε από την Ελλάδα, αλλά μπορούμε και τη νίκη»

Η… μη ήττα είναι το πρώτο μέλημα της Βοσνίας απέναντι στην Ελλάδα την Κυριακή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε όμως αισιόδοξος για νίκη.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση ήττας από την Ελλάδα την Κυριακή, η Βοσνία θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ακόμη και για τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ. Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, ο μέσος της Γιουβέντους έθεσε μίνιμουμ στόχο την ισοπαλία, αν και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για νίκη.

«Η ομάδα μας προετοιμάστηκε καλά και η ψυχολογία μας είναι καλή. Έχουμε άλλες δύο μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε για ένα πολύ σημαντικό ματς. Όπως είπε ο προπονητής μας, αυτό που προέχει είναι να μη χάσουμε. Πιστεύω πως έχουμε αρκετή ποιότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για τα νίκη. Η Ελλάδα είναι ο βασικός μας ανταγωνιστής στον όμιλο και ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, αλλά και ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να παίξουμε με υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας», ανέφερε ο Βόσνιος διεθνής.

Όσο για τη δική του εξαιρετική φόρμα, είπε: «Ελπίζω να αποδώσω καλά και να βοηθήσω την ομάδα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x