Ιταλία

Πιέζει για ντε Λιχτ η Γιουβέντους

Σε συνεχή επικοινωνία με τον Μίνο Ραϊόλα φέρεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους, στην προσπάθεια να πάρει το προβάδισμα για την απόκτηση του Ματίας ντε Λιχτ.

Στον Μίνο Ραϊόλα έχει στραφεί η Γιουβέντους, ώστε να πάρει το πάνω χέρι στην μάχη που δίνει με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ματίας ντε Λιχτ του Άγιαξ.

Ο 19χρονος αμυντικός βρίσκεται στο «ραντάρ» αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και φημολογείται πως είναι ο νούμερο ένα στόχος των «Μπιανκονέρι».

Ο παίκτης επισκέφτηκε το «Allianz» το καλοκαίρι με την εθνική Ολλανδίας και φημολογείται πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους του έκαναν ξενάγηση του σταδίου.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο αντιπρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας», Πάβελ Νέντβεντ και ο αγωνιστικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον ατζέντη του νεαρού άσου, Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα τέλος με την ιταλική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της ομάδας του Τορίνο για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το αουτσάιντερ.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x