Ιταλία

Πιέζει για Μίλαν ο Κόβασιτς

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μίλαν ως δανεικός την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Ματέο Κόβασιτς.

Να αλλάξει περιβάλλον θέλει ο Ματέο Κόβασιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η Μίλαν που εδώ και καιρό έχει δείξει ενδιαφέρον, αποτελεί την πρώτη επιλογή του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο με τα χρώματα της «βασίλισσας» και δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Ράφα Μπενίτεθ, ούτε του Ζινεντίν Ζινταν. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Pianeta Milan», ο Κροάτης θέλει πάση θυσία να αποφύγει μια χρονιά ακόμα στον πάγκο της Ρεάλ.

Οι «ροσονέρι» θέλουν επειγόντως μεταγραφική ενίσχυση, γιατί μέχρι τώρα έχουν αποκτήσει μόνο τον Τζιανλούκα Λαπάντουλα και τον Λεονέλ Βαντζιόνι. Βέβαια, η ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στην ομάδα του Μιλάνου θα είναι με μορφή δανεισμού και χωρίς οψιόν, αφού οι Μαδριλένοι είχαν επενδύσει 35 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι στο πρόσωπο του και πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στο μέλλον.

Την περασμένη χρονιά ο Κόβασιτς πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις (τις περισσότερες ως αλλαγή) με την Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας 1 τέρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x