Stoiximan Super League

Πήγε ΕΠΟ ο Κωνσταντίνου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, είχε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πιθανότατα για το ζήτημα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ένα από τα πολλά ζητήματα που «καίνε» τον Παναθηναϊκό είναι αυτό της αδειοδότησης, καθώς σύμφωνα με απόφαση της Super League όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται υποβιβάζονται αυτομάτως στη Football League.

Προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος της χθεσινής επίσκεψης του Βασίλη Κωνσταντίνου στα γραφεία της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τα είπε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, συνοδευόμενος από την Αθηνά Μπαλωμένου, σε μία συνάντηση που διήρκεσε τρεις και πλέον ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ΕΠΟ συζητήθηκε αν η UEFA δέχεται στον κανονισμό αδειοδότησης την αποπληρωμή χρεών των ΠΑΕ σε 120 δόσεις, βάσει του νόμου περί εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που είναι σε ισχύ στην Ελλάδα. Η ομοσπονδία θα δεχτεί τις σχετικές συμφωνίες (που θα δώσουν ανάσα σε ταλαιπωρημένες ΠΑΕ, όπως ο Παναθηναϊκός) για την αδειοδότηση στην Ελλάδα, ωστόσο μένει να φανεί αν η UEFA τηρήσει την ίδια στάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x