Stoiximan Super League

Πήγε Ρέντη ο Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, εκεί που τον περίμεναν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και οι Φρανσουά Μοντέστο, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Μπέσνικ Χάσι είναι από χθες βράδυ στη χώρα μας και σήμερα το πρωί πήγε στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρόλευκων”, έχοντας νωρίτερα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 45χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τα “ηνία” της ομάδας του Πειραιά και επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, εκεί που τον περίμεναν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και οι Φρανσουά Μοντέστο, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Στου Ρέντη ήταν επίσης και ο νέος αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδος, Αρμάνο Ουσίγιος και στη συνάντηση που έγινε υπήρξε μια πρώτη ενημέρωση του νέου προπονητή.

Ο Χάσι είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού εκφράζοντας μάλιστα την άποψη πως είναι εξαιρετικού επιπέδου. Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την πρόσληψη του νέου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x