Stoiximan Super League

Πήγε στην ΚΕΔ ο Κασναφέρης!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα βρέθηκε στην ΚΕΔ και εξέφρασε τον προβληματισμό και τη διαμαρτυρία του για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς την Ελαφρά Ταξιαρχία!

Στα γραφεία της ΚΕΔ βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Κασναφέρης!

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης είχε ζητήσει με αίτημά της ακρόαση από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Έτσι, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελαφράς Ταξιαρχίας έδωσε το παρών σήμερα στην ΚΕΔ, εκφράζοντας τον προβληματισμό και τη διαμαρτυρία του για την αντιμετώπιση της διαιτησίας.

Ο Κασναφέρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βίτορ Περέιρα και στα υπόλοιπα μέλη για το πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ έγινε αναφορά και σε άλλα ματς που είχε αδικηθεί ο Απόλλων. Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό και τον… φόβο του για τις ερχόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις, ζητώντας ίση αντιμετώπιση από την διαιτησία.

Το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

Στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα μέλη Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κασναφέρης εξέφρασε τον προβληματισμό της ΠΑΕ για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία σε προηγούμενους αγώνες και την ανησυχία εν όψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x