Ισπανία

Πικέ: «Είναι βαρετό να κερδίζουμε με 1-0»

Ο Ζεράρ Πικέ θεωρεί ότι οι Καταλανοί πρέπει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να εντυπωσιάζουν τον κόσμο τους.

Αισιόδοξος για την νέα αγωνιστική περίοδο παρουσιάστηκε ο Ζεράρ Πικέ μετά την πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησε η Mπαρτσελόνα. Ο Ισπανός στόπερ θεωρεί ότι δεν αρμόζει στη ομάδα του να κερδίζει με 1-0 τα παιχνίδια της.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η φιλοσοφία μας δεν είναι απλά να κερδίζουμε, σε αυτήν την ομάδα πρέπει να νικάμε και να παίζουμε εντυπωσιακά και για να το πετύχουμε αυτό έχουμε τους κατάλληλους παίκτες».

Ο 30χρονος Ισπανός συνέχισε αναφερόμενος στον νέο του προπονητή, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντας: «ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει αυτά που μπορεί να κάνει καθώς έχει πολύ εμπειρία από ομάδες της Λα Λίγκα όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη υπήρξε και παίκτης της Μπαρτσελόνα, κάτι που σίγουρα θα τον βοηθήσει περισσότερο στο να κάνει μία φοβερή δουλειά για την ομάδα».

Για τον προπονητή του μίλησε και ο Αρντά Τουράν, το μέλλον του οποίου δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Ο 30χρονος Τούρκος, αναλυτικά δήλωσε: «Οι ομάδες τις οποίες προπονούσε ο Βαλβέρδε ήταν πάντα πολύ δυνατές και το συνειδητοποιούσα κάθε φορά που τις αντιμετώπιζα. Ήρθε η ώρα για αυτόν να αναλάβει μία τεράστια ομάδα».
Ακόμη ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν: «Πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα πάντα».

Όσον αναφορά τη χθεσινή πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα, από αυτή απουσίασε μόνο (πέραν των όσων θα ενσωματωθούν την Παρασκευή) ο Ζεράρ Ντεουλοφέου λόγω προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε από το Euro U-21 που έγινε στην Πολωνία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x