Ιταλία

Πιόλι: «Υπέροχος ο Σιμεόνε»!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φιορεντίνα, Τζιοβάνι Σιμεόνε, εκθείασε ο προπονητής του συλλόγου, Στέφανο Πιόλι.

Τον ενθουσιασμό του που ενισχύθηκε το ρόστερ της Φιορεντίνα με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε εξέφρασε ο Στέφανο Πιόλι.

Ο τεχνικός των «βιόλα» δήλωσε στην “Corriere dello Sport” πως: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που αγωνίζεται με πάθος και σημειώνει πολλά τέρματα. Την προσθήκη του στο δυναμικό του συλλόγου ήθελαν τόσο οι διοικούντες, όσο και το τεχνικό επιτελείο».

Η μετακίνηση του γιού του φημισμένου Ντιέγκο Σιμεόνε από την Τζένοα στη ομάδα της Φλωρεντίας ανακοινώθηκε την Τετάρτη και στοίχισε περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνέχεια έκανε μια κριτική για τους υπόλοιπους παίκτες του κλαμπ και τις προσδοκίες που έχει για καθέναν από αυτούς: «Ο Μάρκο Σπορτιέλο έχει μια πληθωρική παρουσία και πιστεύω πως μπορεί να υπερασπιστεί αξιοπρεπώς την εστία μας. Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι ένα πολύ εργατικό παιδί, ωστόσο χρειάζεται ακόμη χρόνο, προκειμένου να κατανοήσει τη φιλοσοφία και την τακτικής της ομάδας».

Για τον Ζορντάν Βερετού, τον οποίο ο σύλλογος παρουσίασε χθες επίσημα είπε ότι: «Διαθέτει ποιότητα, ενώ είναι πολύ καλός στην διεκδίκηση της μπάλας».

Για τον Βαλεντίν Εϊσερίκ είπε πως: «Μέχρι στιγμής μόνο σαν αντίπαλο τον γνωρίζω. Στη μνήμη μου έχει μείνει χαραγμένο το γκολ που πέτυχε εναντίον μας ως παίκτης της Λάτσιο. Είναι αρκετά ποιοτικός και ευέλικτος παίκτης, εφόσον μπορεί να ανταποκριθεί σε αρκετές θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως φέτος θα “ξεδιπλώσει” όλο του το ταλέντο».

Έκλεισε, κάνοντας μνεία στον Ζιλ Ντίας: «Ήθελα έναν παίκτη για το αριστερό “φτερό” της επίθεσης. Νομίζω πως κάναμε μια καλή επιλογή, καθώς πρόκειται για έναν αρκετά επιθετικό παίκτη με εξαιρετικές ντρίμπλες. Επίσης μπορεί να συνεργαστεί καλά με τους συμπαίκτες του».

Να σημειωθεί πως σε αρκετά σημεία της συνέντευξης τόνισε πως επιθυμεί να εγγενιάσει μια νέα επόχη για τους «βιόλα» και να βγάλει "ασπροπρόσωπους" τους διοικούντες για την απόφασή τους να τον θέσουν στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x