Ελλάδα

Πήραν όλοι προθεσμία

Η διαδικασία απολογίας για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο άρχισε με τους πρώτους κατηγορούμενους να παίρνουν προθεσμία για να απολογηθούν .

Προθεσμία είκοσι ημερών να απολογηθούν πήραν οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα το πρωί στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης βρέθηκαν οι: Γιώργος Βλάσσης (μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ), Μαρία Αναστασάκη (δικηγόρος, νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Λευτέρης Ζάμπρας, (επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League την περίοδο του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων μέχρι και σήμερα), Λευτέρης Ζάμπρας και –τέλος- ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, (επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football League την περίοδο του σκανδάλου των στημένων αγώνων μέχρι και σήμερα).

Αυτοί άκουσαν τον ειδικό ανακριτή να τους απαγγέλει κατηγορίες και ζήτησαν προθεσμία την οποία και πήραν.

Όμοια χθες είχε παρουσιασθεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή και είχε πάρει προθεσμία άλλος ένας κατηγορούμενος.

Αύριο ακολουθούν άλλα οκτώ άτομα, τα οποία -με τη σειρά τους- αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν. Συνολικά ο αριθμός των κατηγορούμενων αυξήθηκε από τους 16 στους 20.

Το ό,τι είναι κατηγορούμενοι δεν σημαίνει πως είναι και ένοχοι καθώς ισχύει για όλους το τεκμήριον της αθωότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x