Super League 2

Πήραν προβάδισμα Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός

Με νίκες ξεκίνησαν την πρεμιέρα των πλέι άουτ για την παραμονή στη Football League οι Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός κόντρα σε Επισκοπή και Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα.

Νικηφόρα ξεκίνησαν την προσπάθεια για παραμονή στη Football League την Κυριακή οι Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός, μετά τις νίκες τους στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Οι Αιγιώτες «πέρασαν» από την έδρα της Επισκοπής στο Ρέθυμνο με 1-0 και βρέθηκαν στην κορυφή, αφήνοντας τους Κρητικούς χωρίς πόντο και σε δύσκολη θέση (αν και νωρίς ακόμα...).

Από την πλευρά της, η ομάδα του Μενιδίου νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στα δυτικά προάστια και βρέθηκε στην τρίτη προνομιούχο θέση, αφήνοντας τους Ευβοιώτες, επίσης, χωρίς πόντο, με τη διαφορά να είναι ήδη αρκετά μεγάλη.

Έχασε έδαφος η Ερμιονίδα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση με -1 (αν και μπήκε ως πρωτοπόρος στη διαδικασία) από τον Παναιγιάλειο, χάνοντας με 1-0 από την Καλλιθέα στο γήπεδο του Ταύρου και έδωσε την ευκαιρία στην αθηναϊκή ομάδα να μπει στο «κόλπο», ούσα στο -1 απ' την τριάδα που ανανεώνει το ραντεβού της με τη δεύτερη κατηγορία και τη νέα σεζόν.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:


Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0
(54' Ταμπάκης)

Επισκοπή-Παναιγιάλειος 0-1
(57' Φουρτάδο)

Καλλιθέα-Ερμιονίδα 1-0
(49' Φράγκος)

Νότιος όμιλος

1. Παναιγιάλειος 9
2. Ερμιονίδα 8
3. Αχαρναϊκός 7
4. Καλλιθέα 6
5. Επισκοπή 0
6. Ηρακλής Ψαχνών 0


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x