Ιταλία

Πήρε… αντι-Μπουφόν η Γιουβέντους

Όχι δεν σταματά το ποδόσφαιρο ο Τζίτζι Μπουφόν. Ωστόσο, η Γιουβέντους απέκτησε τον βασικό τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Νέτο για να 'χει και έτοιμο τον «διάδοχο» όταν –αναγκαστικά- χρειαστεί.

Μεταγραφικό πάρε-δώσε για τη Γιουβέντους! Οι πρωταθλητές Ιταλίας αποχαιρέτησαν έναν γκολκίπερ και ανακοίνωσαν έναν άλλο, με σαφώς μεγαλύτερη προοπτική.

Οι μπιανκονέρι, λοιπόν, είπαν αντίο στον Μάρκο Στοράρι, ύστερα από πέντε χρόνια που βρισκόταν στο Τορίνο, ως αναπληρωματικός του Τζίτζι Μπουφόν.

Ωστόσο, ο ιταλικός σύλλογος δεν έμεινε εκεί. Διότι προχώρησε και στην προσθήκη του Νέτο, απ' τη Φιορεντίνα. Ο 25χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στους «βιόλα», όπου την τελευταία διετία είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Βέβαια, αυτή η μεταγραφή έχει και... νόημα για το μέλλον. Έχοντας «ψηθεί» όλα αυτά τα χρόνια, ο Βραζιλιάνος αναμένεται λογικά να αποτελέσει και τον αντι-Μπουφόν, όταν ο μεγάλος Τζίτζι αποφασίσει (όντας στα 37 πλέον) να κρεμάσει τα γάντια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x